Akupunktura i Tradicinalna kineska medicina za Emocionalno blagostanje

Akupunktura i biljni preparati kineske tradicionalne medicine su veoma efikasni za poboljšanje psihološkog zdravlja. Mnogi pacijenta koji koriste akupunkturu i biljne preparata da se lakše nose sa stresom svakodnevnog života, da smanje anksionznost i da im pomogne kako bi lakše povratili zadovoljstvo i osećaj sreće u njihovim životima. Ta kombinacija takođe pomaže da se otkloni ne samo emocionalna tenzija već i prateći telesni simptomi kao što je nesanica, digestivne smetnje, osećaj umora i hronični bol.

Akupunktura je, sama po sebi veoma smirujuća i ima mnekoliko načina kako ona pomaže da se nervni system opusti.

Time je akupunktura koja je prilagođena da tretira odrežene emocije, a ne samo da smiruje pacijenta, izvrsna komplementarna metoda psihoterapiji. Kineske biljne formule - suplementi takođe su veoma dobre alatke koje pomažu kontroli emocionalnih promena i uspostavljanju boljeg prirodnog balansa, ritma sna kao i ostalih simptoma. Ukoliko već koristite farmaceutske preparata koje vam je prepisao vaš lekar ili psihijatar, za depresiju, anksioznost ili neke druge potrebe, Dr Đorđević će vam proeporučiti neke od suplementata koji neće imati negativno sadejstvo sa vašim lekovima.

Ukoliko patite od depresije, naksioznosti, napada panike ili stresa, komplementarni pristup psihoterapije i tradicionalne kineske medicine vam može pomoći ne samo da oalkšate simptome već I da postignete trajno rešenje stanja.

Upotraba akupunkture u ovome procesu omogućava veoma efikasnu kontrolu i smanjenje preplavljujućeg emotivnog odgovora, pomaće postizanju mirnijeg toka i kraće “psihoterapijske vožnje”.