Trudnoća

Trudnoća je veoma specijalno vreme za ženu koje može doneti I neke neželjene fizičke i meociinalne izazove. Često je preplavljujuće iskustvo za ženu da se suoči sa promenama u telu i zbunjujuće kako se nositi i najbolje birnuti o sebi po ptianju ishrane i medicinskog praćenja i nege.

Mnoge ranije koršćene mogućnosti koje su trudnice koristile; lekovi koji se dobijaju bez recepta, neke vrste telesnih vežbi a i neki od lekova koji su bili distupni na recept, više nisu. No i bez obzira na to žene većinom više nisu zadovoljne onime što one postižu, tako da se žene u sve većem broju okreću za pomoć koju im pruža priroda da bi sebi olakšale neke od uobičajenih neprijatnosti koje sa sobom donosi trudnoća.

Srećom akupunktura, a nekada i vrlo pažljivo probrane biljke, mogu predstavljati bitnu razliku koja će od vase trudnoće učiniti iskustvo puno zadovoljstva i uzbuđenja, baš kako ste o tome sanjali.

Nauka je pažljivo evaluirala bezbednost aupunkture u trudnoći i našli su da nema negativnih sporednih efekatana ni na majku ni dete. Sa ovim uveravanjima, mnoge institucije trenutno završavaju studije u mnogim različitim aplikacijama akupunkture tokom trudnoće. Žene mogu da se osećaju pouzdano da akupunktura, koja pomaže trudnicama već duže od 3000 godina može da pomogne i u njihovoj trudnoći.